Träning
Linda och Cia på Skoghems utebana

Träningsmöjligheter

På anläggningen finns ett isolerat ridhus, 20x40 meter, med fibersand ovanpå ett lager av sviktande gummimaterial. I ridhuset finns förutom en stor läktare med lounge, ett kök & vilorum, ett konferensrum, förvaring och toalett.

 

Belyst utebana

Vår utebana har måtten 32x60 meter, med en blandning av ridsand och klenflis.

Tränare på gården

Traudi Björling är B-tränare i dressyr, har tysk beridarexamen samt mästarexamen (som är den högsta yrkesutbildningen man kan nå i Tyskland inom ridutbildning). Traudi har varit landslagstränare för det svenska ponnylandslaget, arbetat som dressyrlärare på Strömsholm och varit ansvarig på ridinstruktörs-utbildningen på BYS­‐SLU i Skara för ridlära, dressyr och instruktörs-kunskap. 
Traudi håller träningar udda torsdagar.

Vill du också träna för Traudi? Gå med i Fb-gruppen "Vi som rider för Traudi Björling" här »

Hanna Bratt Hagtorn, hippolog, hoppryttare och unghäst-utbildare, håller varje torsdagkväll inspirerande hoppträningar för ekipage på alla nivåer.

Under utesäsongen välkomnar vi ekipage från andra stall att vara med på Hanns hoppträningar. Gå med i Fb-gruppen "Vi som hoppar för Hanna Bratt" här »

Hanna Eriksson, tävlingsryttare är en mycket uppskattad "tillgång" som hjälper oss med grunderna i dressyren på främst måndagar. Hon rider även till våra hästar vid behov, så att utbildningen av dem går lite fortare framåt. :)

Vill du också rida för Hanna Eriksson? Gå med i Fb-gruppen "Vi som rider för Hanna Eriksson" här »

 

Det går bra att rida för "egen" tränare också.

Hoppträning för Hanna Bratt på Skoghem

Hanna Bratt Hagtorn håller varje vecka inspirerande hoppträningar för ekipage på alla nivåer. Flera rider även dressyrlektion för Hanna.

I slutet på maj 2015 stod vårt nya ridhus färdigt! Äntligen, som vi har väntat!

Ridhusregler behövs för att skapa trivsel och arbetsro i ridhuset. Och för säkerhetens skull så klart. På utebanan råder lite slappare regler, där får man ha hunden med sig, longera, hoppa alla dagar och ha hästen lös om man vill. Våra ridhusregler »

Tömkörning med KG Svensson i ridhuset på Skoghem

Legendaren KG Svensson bakom tömmarna. I ridhuset finns förutom läktare och fika- och vilorum, även en lounge – perfekt för "After ride"-aktiviteter.... :)

Hoppryttaren Hanna Eriksson undervisar inte bara från marken utan rider även till våra hästar vid behov, så att utbildningen av dem går lite fortare framåt.

COPYRIGHT © 2019 | STALL SKOGHEM

Skoghemsvägen 22, 179 96 SVARTSJÖ | camilla@skoghem.se